> Снимката е илюстративна24 часа. В апартамент в ж.к. Сениче“ в

...
> Снимката е илюстративна24 часа. В апартамент в ж.к. Сениче“ в
Коментари Харесай

Нечовешко! Майка системно стъпва върху пръстите на краката на детето си! Наложи се ампутация

> Снимката е илюстративна24 часа ". 

В апартамент в ж.к. " Сениче “ в гр. Враца обвинената редовно нанасяла удари с пръчка по тялото на петгодишния си наследник и със мощ стъпвала по пръстите на краката му. Детето постоянно било захвърляно на терасата в студените дни, съгласно съседи и мъчно се движело заради редовно недохранване. В резултат на уврежданията, породени от майката, детето било в положение след ампутация на фаланги на пръстите на двата долни крайника, некротични сектори в етап на гранулации в региона на дясното стъпало, сектори от епителизация на кожата в разнообразни елементи на тялото.

“Когато отидохме в дома на ромското семейство за инспекция на изискванията, битото момче даже не можеше да стане от леглото и се клатушкаше – описа тогавашната шефка на “Социално подкрепяне " във Враца Нели Стоянова. - Детето имаше забележим здравословен проблем, не можеше да стъпи обикновено на краката си и по тази причина незабавно потърсихме здравна помощ. " В болничното заведение момчето било признато на първо време в незабавния център в доста тежко положение, цялото в рани и синини от побоищата. Според лекарите на външен тип то изглеждало на не повече от 3 година, било в несъответстващо положение. Майката пък обяснила, че раните по краката на Цецко били от неуместни маратонки, които преди този момент носело едно от по-големите деца. Веднага след инспекцията на обществените майката на потърпевшото дете Петя била арестувана в ареста на полицията, само че след това я освободили поради напредналата бременност с шесто дете.

Изтормозеното дете бе настанено в приемно семейство в Монтана. Цецко настойчиво отказвал среща с майка си, даже когато се възвърне след интервенциите

Освен това, майката неколкократно оставяла петте си деца без контрол и задоволителна грижа, с което създавала заплаха за тяхното физическо, душевно и морално развиване. Престъпните действия, за които дамата е била привлечена в качеството на обвинена, били осъществени от нея в интервала 2012 година – 2013 година Тогава тя е била оповестена за търсене и против нея е била издадена Европейска заповед за арест.

След като е била открита в гр. Петърч, община Костинброд, тя е била арестувана за привършване на следствието.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР